(VIDEO) Evo kako je izgledala tuča Mikija Đuričića i Marka Vanile!

Izvor: Press, 12.Sep.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Evo kako je izgledala tuča Mikija Đuričića i Marka Vanile!

Miki Đuričić i Marko Vanila obračunali su se na Farmi, a razlog je hrana! Naime, Marko je sebi pravio doručak, zbog čega je Miki poludeo jer je smatrao da je Marko sebičan zato što uzima da jede, a imaju dogovor da svi jedu zajedno za ručak!
Miki je Marka zakačio po ramenu, pocepao mu majicu, posle čega se slika zamaglila, a čuli su se samo glasovi i vriska.
- Nije me povredio, ništa me ne boli, ali ovde se radi o mom egu i ponosu! Ja ništa prvi nisam počeo, on me je udario u rame! Mene je sramota, ja se za ovo nisam prijavio! Što je ulazio ako ne zna da se ponaša?! - vikao je Marko posle napada, koji sada sa ostalim ukućanima čeka na pismo Zadruge!
Miki je počeo da se pakuje da ide kući, ali sada je u dvorištu i čeka na odluku koja će se naći u pismu. Verovatno, dok se snimci ne pregledaju i ne utvrdi se ko je kriv. Marko je u kući sa ostalim farmerima koji ga podržavaju i govore da on nije ništa kriv.
- Ovo postaje sve neizvesnije, veruj bratu! Napolju te možda nikada ne bi udario i tako postupio. Ovo postaje ozbiljno - kazao je Crni Marku Vanili.

Najnovije! Miki i Marko trenutno razgovaraju u dvorištu!
- Da si mi i opsovao mater ja nisam smeo da te udarim - rekao je Miki Marku.
- Radi mi sad šta hoćeš - dodao je.
- Opraštam ti, Miki! Idemo dalje! Niko nije prošao tako kod mene kao ti, veruj mi. Ali znaš li ti kako si sada moju porodicu uvredio? Ako je iko ikada digao ruku na mene vraćeno mu je- kazao mu je Marko.
- Ja tebi nikada ne bih prešao preko toga, da si ti meni to uradio - rekao je Miki.
- To što si mi rekao da ti je žao - dovoljno je - odgovorio mu je Marko.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča na Farmi: Miki Đuričić udario pesnicom Marka Vanilu!

Izvor: Story, 12.Sep.2013

Na Farmi je danas došlo do tuče između Mikija Đuričića i Marka Vanile, a uskoro će biti poznata odluka Zdruge o diskvalifikacijama...Miki Đuričić i Marko Vanila, foto: YouTube Screenshot

Nastavak na Story...

Potukli se Miki Đuričić i Marko Vanila!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2013

Marko Vanila i Miki Đuričić imali sufizički obračun na Farmi! Miki Đuričić udario je Marka, pocepao mu majicu, ali su posle dvadesetak minuta izašli u dvorište i nasamo porazgovarali. Zadruga je, bez obzira na incident, donela odluku da Miki neće biti izbačen sa Farme...Razlog obračuna bila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.