Upoznajte novu Naomi Kembel

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte novu Naomi Kembel

Dok je pozirala na crvenom tepihu na dodeli MTV Video nagrada prošle nedelje, Džordan Dan, izgledala je kao pravi super model.

Svoju savršenu liniju istakla je u crnoj suknji i crnom topu, pa su svi objektivi bili upereni u nju.

Džordan je proglašena jednom od najlepših žena na svetu. Elegantna je i izgleda kul, i svojim osmehom osvojila je Holivud.

Džordan Dan osvojila Holivud | Foto: Profimedia.rs

Samo prošle godine zaradila je 2,4 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dolara radeći sa Barberijem i Mejbilajnom.

Džordan Dan na modnom vrhu je poslednjih nekoliko godina | Foto: Profimedia.rs

Iako ima 24 godine ona je već bila model svake velike modne kuće od Diora do Viktorija sikreta, a bila je i na brojnim naslovnim stranama magazina Vog.

Druži se sa brojnim poznatim ličnostima, kao što su Kara Delevinj i pevačica Rita Ora.

Džordan i Kara Delevinj su dobre drugarice | Foto: Profimedia.rs

Džordan je odrasla u Londonu, odgajila ju je samohrana majka koja je radila tri posla kako im ništa ne bi falilo. Džordan je takođe postala samohrana majka kada je zatrudnela u 18 godini, tačno kada je i započela svoju manekensku karijeru.

Njen sin Rili, sada ima četiri godine a rođen je sa poremećajem krvinih sudova. Dečakov otac je u zatvoru zbog prodavanja droge.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.