Šta li su radili sa ovim povrćem? Posle filmske premijere u bioskopu pronađen KRASTAVAC (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Feb.2017, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta li su radili sa ovim povrćem? Posle filmske premijere u bioskopu pronađen KRASTAVAC (FOTO)

Nastavak filma "50 nijansi sive" stigao je u svetske bioskope. Posle premijere "50 nijansi mračnije" u jednom australijskom bioskopu je pronađen krastavac.

Čini se da se neko poprilično zaneo u gledanju filma poznatog po seksualnoj tematici, a korisnici Fejsbuka očekivano su imali hrpu komentara na ovo, piše 24sata.hr.

- Još je čudnije što bi ga neko uzeo u ruku za potrebe fotkanja.

- Pod hitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << očistiti ruku.

- Onjuši ga.

- Bez rukavica? Fuuuj!

Portparol bioskopa na Fejsbuku se brzo snašao, pa je korisnicima najveće svetske društvene mreže ponudio sendviče s krastavcima...

- Znam da svi misle da je ovo naš nekakav marketinški trik. Ali, verujte, nismo toliko pametni - napisao je. Vlasnik ili vlasnica krastavca još se nisu javili.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"FUUJ!" Pronašli su KRASTAVAC u bioskopu, posle premijere "50 nijansi"! Komentari na Fejsu su HIT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2017

Hit je stigao u bioskope...Nastavak filma "50 nijansi sive" stigao je u svetske bioskope, pod nazivom "50 nijansi mračnije", a svet je obišla i vest da je u jednom australijskom bioskopu posle premijere ovog ostvarenja pronađen - krastavac...Osoblje bioskopa slikalo je krastavac i okačilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.