Izvor: Blic, 27.Sep.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska dizajnerka osvojila Milano

Lepa Danojević, čije kreacije u Srbiji nosi veliki broj poznatih žena, oduševila je publiku u Italiji na Nedelji mode u Milanu.

Ova atraktivna brineta, predstavila je svoju novu kolekciju kojom je iznenadila italijansku publiku.

Lepa ne krije da je presrećna zbog toga kako su njenu kolekciju prihvatili u Milanu.

- Presrećna sam i oduševljena. Dobila sam priliku da se upoznam sa svetskim dizajnerima, koji su imali samo lepe reči i pohvale na račun mog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rada. Ovo je ostvarenje mog sna, i vetar u leđa da nastavim još više i bolje da radim - rekla je dizajnerka.

Podsećanja radi, Lepinu novu kolekciju italijanski stručnjaci uporedili su svetski poznatim dizajnerom Elijem Sabom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Veliki uspeh: Srpska dizajnerka osvojila Milano

Izvor: Tracara.com, 27.Sep.2016

#milanfw16 #lepacouture💗 1 A photo posted by Atelier Lepa Danojevic 💖 (@lepacouture) on Sep 27, 2016 at 6:27am PDT Lepa Danojević, čije kreacije u Srbiji nosi veliki broj poznatih žena, oduševila je publiku u Italiji na Milano fashion week-u. Ova atraktivna brineta predstavila je svoju novu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.