Snežana Dakić: Mediji su mi bili naklonjeni tokom razvoda, ćerku sam svesno sklonila od svega!

Izvor: Press, 30.Avg.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić: Mediji su mi bili naklonjeni tokom razvoda, ćerku sam svesno sklonila od svega!

- Taj medijski pritisak je malo popustio, zapravo propustio je skroz, tako da u suštini ja sam se i bojala da će da ga bude, ali nekako sam to pregrmela. Rekla bih da su mi mediji nekako bili naklonjeni, tako da im zahvaljujem - rekla je Dakićeva, a zatim je ispričala i kako je njena osmogodišnja ćerkica Laura prošla kroz ove teške trenutke.
- Što je najvažnije u toj prvoj nedelji, kada je bilo onako najteže, ona je bila sa mojom mamom, nije bila sa mnom. To sam svesno učinila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer bi tada bila prilika da me ona vidi u nekim lošim stanjima duha i drugo, neprekidno su me zvali novinari za komentare, tako da to ne bi bilo zgodno da ona sluša. Kada je prva nedelja prošla sve je postajalo lakše i bolje, a najvažnije je da ona nije videla krizu između nas, svađe, niti neka moja neraspoloženja, tako da za nju izgleda kao da se ništa nije promenilo i to je najvažnije - rekla je Snežana Dakić.

PROČITAJTE JOŠ:
ONA TO RADI IZ LJUBAVI: Nataša Bekvalac odbila bakšiš od 100 evra!
Nives: Posle zlostavljanja u detinjstvu za mene moj otac više ne postoji! Ja nemam oca!
(FOTO) Slažete li se da Mia i bez šminke sija?
   
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.