Skarlet progovorila o golišavim fotografijama (FOTO)

Izvor: S media, 29.Sep.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet progovorila o golišavim fotografijama (FOTO)

Nedavno su na internetu procurile gole fotografije Skarlet Johanson, a u ekskluzivnom intervjuu za CNN glumica se osvrnula na taj incident.

Američkoj glumici Skarlet Johanson nedavno je hakovan mobilni telefon pa su njene eksplicitne fotografije osvanule na internetu.

Gola Skarlet do sad je već obišla ceo svet, a šta o tom incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << misli glumica, otkrila je u intervjuu za CNN.

- Ko ne bi hteo da zaštiti svoju privatnost? Samo zato što sam u medijima i što sam glumica ne znači da nemam pravo na sopstvenu privatnost, objasnila je Skarlet.

Udario Skarlet Johanson!

Skarlet je napravila svoje golišave fotografije!

Skarlet Johanson "preradila" Brižit Bardo (VIDEO)

Glumica je zbog fotografija angažovala čak FBI koji je otkrio grupu hakera i zabranila internet portalima njihovo dalje objavljivanje.

- To jednostavno nije pravedno. Mnogo ljudi me pita kako se nosim sa zaštitom privatnosti i iskreno ni sama ne znam. Stalno daješ svoj maksimum, ali onda moraš reći, dosta je dosta, neću to više da trpim, izjavila je glumica, prenosi Dnevnik.hr.

Ako želite da vidite golišavu Skarlet, njene fotografije pogledajte OVDE.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKARLET JOHANSON: OSTAVITE NA MIRU MOJU GUZU

Izvor: Kurir, 29.Sep.2011

LOS ANĐELES - Glumica Skarlet Johanson je u intervjuu Si-En-Enu zamolila sve koji su došli u posed fotografija na kojima je naga, da poštuju njenu privatnost..."Samo zato što sam glumica i snimam filmove ne znači da nemam pravo na privatnost", rekla je Johansonova..."Želim da me svi ostave na miru",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.