Severina ne voli da joj slikaju stomačić! (FOTO)

Izvor: S media, 21.Avg.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina ne voli da joj slikaju stomačić! (FOTO)

Severina je sinoć u Poreču oduševila oko pet hiljada posetilaca. Ali niko ne zna zašto je svom telohranitelju rekla da izbaci fotoreportera.

Trenutno najpoznatija trudnica na Balkanu, Severina Vučković sinoć je održala nastup u Poreču.

Dvosatni nastup Severine u crnoj mini haljini i sandalama s „nebeskom“ visinom štikli nije ostavio ravnodušnima muški deo publike.

Crna haljinica je tek na trenutke otkrivala obrise >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stomačića pa ne znamo zašto Severina svoj nastup nije htela da podeli sa fotoreporterima.

Severina i Milan: Pravili dete po nalogu astrologa!

Seve: Milan je presrećan zbog naslednika!

Poslušajte kako Seve peva "Bižuteriju" (VIDEO)

Na samom početku koncerta je, tokom pevanja, prišla jednom od svojih telohranitelja i rekla mu da izbaci fotoreportera koji ju je, sa urednom akreditacijom, snimao na pozornici, prenosi Puls.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina zabranila da je fotografišu?!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2011

Severina je u Poreču oduševila oko pet hiljada posetilaca. Ali niko ne zna zašto je svom telohranitelju rekla da izbaci fotoreportera...Trenutno najpoznatija trudnica na Balkanu, Severina Vučković sinoć je održala nastup u Poreču...Dvosatni nastup Severine Vučković u crnoj mini haljini i sandalama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Baš sladak stomačić: Severina zabranila da je slikaju!

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2011

Severina je sinoć u Poreču oduševila oko pet hiljada posetilaca. Dvosatni nastup Severine u crnoj mini haljini i sandalama s „nebeskom“ visinom štikli nije ostavio ravnodušnima muški deo publike. Crna haljinica je tek na trenutke otkrivala obrise stomačića pa ne znamo zašto Severina svoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.