Sada znamo: Milica Pavlović otkrila šta joj je fetiš! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Nov.2012, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada znamo: Milica Pavlović otkrila šta joj je fetiš! (FOTO)

U emisji "Šopingholičarke" atraktivna pevačica rekla je nešto što niko nije očekivao!

Milica Pavlović mlada Grandovka ne prestaje da iznenađuje. Tako je i u emisiji "Šopingholičarke" dobro pohvalila jednu od takmičarki. Naime, pevačica je skenirala devojku a zatim joj rekla u lice:

- Kao žena ženi moram da ti uputim jedan jako lep kompliment, a to je da imaš jako lepu pozadinu. Znači, da sam ja muškarac, stalno bih se okretala svaki put kada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prođeš. Inače, ja sam takva osoba da volim da vidim lepo žensko, tako da, ako te sretnem u gradu, sigurno ću se okretati za tobom. Ona će se okrenuti za takmičarkom a svaki muškarac na ulici okrenuće se za Milicinom pozadinom.

Izvor: Smedia, Foto: Youtube Screenshot

Pretraga po temi: Milica Pavlović, Šopingholičarke, Odmerila devojku, Dobra zadnjica, Pohvalila je

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Sada znamo: Milica Pavlović otkrila šta joj je fetiš! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Nov.2012

U emisji "Šopingholičarke" atraktivna pevačica rekla je nešto što niko nije očekivao! ..Milica Pavlović mlada Grandovka ne prestaje da iznenađuje. Tako je i u emisiji "Šopingholičarke" dobro pohvalila jednu od takmičarki. Naime, pevačica je skenirala devojku a zatim joj rekla u lice:..- ...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.