SLAVLJE Oliver Dragojević oženio sina i želi još unuka

Izvor: Blic, 29.Maj.2016, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJE Oliver Dragojević oženio sina i želi još unuka

Pevač Oliver Dragojević presrećan je jer je njegov mlađi sin Davor izgovorio sudbonosno da dugogodišnjoj devojci Karmen Baničević.

U katedrali Svetog Duja u Splitu održana je ceremonija venčanja, da bi se nakon toga slavlje nastavilo u jednom poznatom restoranu.

Opštinskom venčanju prisustvovao je veliki broj kolega poznatog pevača, a Oliver nije krio svoju sreću.

- Oliver je želeo da sve bude savršeno, pa je i sam učestvovao u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << venčanja. Pozvao je svoje kolege sa kojima se i privatno druži, pa je između ostalog venčanju prisustvovao i Džiboni, koji je blizak prijatelj Dragojevića. Njegov stariji sin Dino oženio se pre pet godina i ima sina i ćerku, a Oliver je poželeo da ga uskoro i mlađi sin Davor obraduje prinovom i da postane deda po treći put - otkriva izvor blizak pevaču.

Sudeći po fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, na svadbi je bilo i te kako zanimljivo, a mladoženjeni prijatelji su umesto vatrometa palili baklje. Kratki video sa svadbe pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.