Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKLJADA Oliver Dragojević oženio i trećeg sina

Davor Dragojević, sin poznatog muzičara Olivera Dragojevića, oženio se juče u Splitu svojom izabranicom Karmen Baničević. Velikom slavlju prisustvovao je veliki broj Oliverovih kolega, među kojima je bio i Džiboni. Davorov brat blizanac Damir oženio se pre nekoliko godina, a muzičar ima i sina Dina, koji je takođe u srećnom braku.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SLAVLJE Oliver Dragojević oženio sina i želi još unuka

Izvor: Blic, 29.Maj.2016, 07:35

Pevač Oliver Dragojević presrećan je jer je njegov mlađi sin Davor izgovorio sudbonosno da dugogodišnjoj devojci Karmen Baničević...U katedrali Svetog Duja u Splitu održana je ceremonija venčanja, da bi se nakon toga slavlje nastavilo u jednom poznatom restoranu...Opštinskom venčanju prisustvovao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.