SCANDAL! na licu mesta: Na Brenu u Makarskoj bacali ruže!

Izvor: 011vodič.com, 01.Avg.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Na Brenu u Makarskoj bacali ruže!

Nakon punih 26 godina Lepa Brena  vratila se u Makarsku i u nepuna dva dana rasprodala svoj koncert. Stoga ne čudi da je klub sinoć bio pretesan za sve fanove najveće estradne balkanske zvezde koji su se pred vratima diskoteke skupljali već od kasnog popodneva kako bi što pre uživo videli Brenu koja je iste večeri oborila rekord posećenosti popularne dalmatinske diskoteke.

A kad se Lepa Brena popela na binu par minuta pre ponoći, više od dva sata publika je uglas pevala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sve njene hitove iz tridesetogodišnje karijere.

Najveći adrenalin koji pevač može doživeti je kada oseti ovako fantastičnu energiju svoje publike, ništa više mi ne treba. Hvala Makarska i hvala Dalmacijo na ovoj fantastičnoj večeri, vidimo se uskoro opet”, poručila je Brena na kraju koncerta, a publika ju je ispratila ovacijama uz povike “Breno kraljice” i bacala joj ruže na scenu.





#svet
The post SCANDAL! na licu mesta: Na Brenu u Makarskoj bacali ruže! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.