Romantika po Beru Grilsu...fuj!

Izvor: Mondo, 19.Sep.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantika po Beru Grilsu...fuj!

Nećete verovati kako je Ber Grils zaprosio suprugu!

Foto: YouTube Najluđi avanturista na svetu u novim poduhvatima

 Izvadio je prsten iz dupeta! Izvinjavamo se na jeziku, ali kako drugačije da vam opišemo romantičnu prosidbu legendarnog Bera Grilsa...

On jede zmije, spava u lešinama životinja kako bi se zagrejao, pije urin...šta je za njega da smisli interesantan način da zaprosi devojku?!

Ber je gostujući u jednoj emisiji otkrio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rešio da zaprosi suprugu Šaru na golom "kupanjcu" u Atlantiku..."Bili smo goli, naravno, a ja sam morao da sakrijem prsten - 'stisnuo' sam ga 'guzovima', a onda u pravom trenutku rešio da postavim pitanje, krenuo rukom dole, a ona me je upitala 'šta radiš to'?! Kasnije, kada se osvestila rekla je 'da'", rekao je Grils.

Ber i Šara sada imaju tri sina, Džesija, Marmadjuka i Haklberija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.