Razvod košarkaša i rijaliti zvezde (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Okt.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod košarkaša i rijaliti zvezde (FOTO)

Bili su u braku skoro dve decenije, imaju četvoro dece, ali više neće biti zajedno.

Skoti i Larsa Pipen objavili su da se razvode nakon 19 godina braka. Par, koji ima četvoro dece, pre venčanja je sastavio predbračni ugovor, pa bi razvod trebalo da prođe "bez problema", navodi "TMZ".

Dok je nekadašnja NBA "faca" Pipen najpoznatiji po karijeri sa Čikago Bulsima, Larsa je zvezda rijalitija "Prave domaćice Majamija" i bliska prijateljica sestara Kardašijan.

Par ima četvoro dece, Sofiju, Džastina, Prestona i Skotija mlađeg, a Pipen iz dve prethodne veze i jednog braka ima još troje dece.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Osveta sa reperom? (FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 09:52

Rijaliti zvezda koja se razvodi od košarkaša navodno "švrljala" sa reperom!..Larsa Pipen, koja se razvodi od nekadašnje NBA zvezde Skotija Pipena, navodno je u tajnoj vezi sa jednim reperom, piše američka štampa...U pitaju je Future, odnosno Nejvedijus Vilburn, sa kojim se Larsa upoznala letos...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.