Porodica Krisa Kornela ne veruje da se obesio

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Krisa Kornela ne veruje da se obesio

Supruga američkog muzičara Krisa Kornela, koji je u sredu uveče preminuo u hotelskoj sobi u Detroitu, osporila je izveštaj sudskih patologa prema kojem je izvršio samoubistvo vešanjem, navodeći da postoji mogućnost da se njen suprug predozirao lekovima protiv anksioznosti.

Sudski patolozi saopštili su da je pevač benda Saudgarden i Audioslejv izvršio samoubistvo vešanjem, ali je Kornelova porodica navela da se bez toksikoloških nalaza ne može znati tačan uzrok >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << smrti.

Viki Kornel je rekla da je sa suprugom razgovarala telefonom posle koncerta i kada se vratio u hotelsku sobu, navodeći da joj je rekao da će možda uzeti još neku tabletu Ativana, koji mu je prepisana protiv anksioznosti.

Ativan je sedativ koji u prekomernoj upotrebi može da izazove vrtoglavicu, konfuziju i pospanost.

"Bez rezultata toksikoloških nalaza, ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo Krisu", rekla je za agenciju AP Viki Kornel, koja veruje da se Kris Kornel i pored problema sa zavisnošću ne bi ubio, jer je bio posvećen porodici i deci.

​Kornel (52) je pre dva dana pronađen u nesvesnom stanju u hotelskoj sobi, a lokalna policija je odmah otvorila istragu o mogućem samoubistvo pošto je muzičar, kako su preneli neki mediji, imao povez oko vrata.

Kornel je imao fondaciju "Kris i Viki Kornel", koju je osnovao sa suprugom u cilju podrške zlostavljenoj i siromašnoj deci.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.