Pomerio koncerte zbog bolesti

Izvor: Kurir, 01.Okt.2009, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomerio koncerte zbog bolesti

Koncertni nastupi hrvatskog pevača Petra Graša pomereni su, pa umesto 1. i 2. oktobra biće održani 21. i 23. oktobra 2009. godine u dvorani Centra „Sava“ sa početkom u 21 čas. Koncerti su odloženi zbog bolesti pevača. Jaka virusna upala bolesti grla i opasnost da se na glasnim žicama stvori trajni problem primorala je organizatore na pomeranje termina koji su već bili dogovoreni Lekar je Grašu propisao i terapiju uz obavezno mirovanje kojeg se on pridržava. Inače, sve kupljene ulaznice važiće za nove termine, za 21. i 23. oktobar.   

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odloženi koncerti Petra Graša u Beogradu

Izvor: TV Avala, 30.Sep.2009, 15:25

Koncerti hrvatskog pop pevača Petra Graša najavljeni za 1. i 2. oktobra u beogradskom Sava centru odloženi su zbog njegove bolesti za 21. i 23. oktobar, saopštio je danas organizator "Dajners klub internešenal" (Diners Club International).

Nastavak na TV Avala...

Pomereni koncerti Petra Graša

Izvor: Blic, 01.Okt.2009

Najavljeni koncerti popularnog hrvatskog pevača Petra Graša 1. i 2. oktobra u „Sava centru” pomereni su za 21. i 23. oktobar usled bolesti pevača.....Jaka virusna upala grla primorala je Graša da odloži najavljene koncerte kako ne bi došlo do oštećenja na njegovim glasnim žicama....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.