Pomereni koncerti Petra Graša

Izvor: Blic, 01.Okt.2009, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomereni koncerti Petra Graša

Najavljeni koncerti popularnog hrvatskog pevača Petra Graša 1. i 2. oktobra u „Sava centru” pomereni su za 21. i 23. oktobar usled bolesti pevača.



Jaka virusna upala grla primorala je Graša da odloži najavljene koncerte kako ne bi došlo do oštećenja na njegovim glasnim žicama. Pevaču su preporučeni odmor i terapija lekovima, tako da danas i sutra neće nastupiti u Beogradu.

Novi termini koncerata za sve koji su do sad kupili kartu kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i za one koji će to učiniti, validni su sa predhodnim kartama za vremenski period 01. i 02. oktobra.

To znači da karta za 1. oktobar važi za 21, a karta za 2. oktobar važi za 23. oktobar.

Koncerti će početi u 21 čas.

Dolazak Petra Graša u Beograd, Srbiju, ujedno je i prva poseta ovog tipa zahvaljujući saradnji koja je ostvarena između kompanije Diners Club Inernational i izvođača, navodi se u saopštenju organizatora koncerta.

Ova poseta je utoliko značajnija s obzirom na to da će ovo biti najava njegovog prvog solističkog koncerta na ovim porstorima ali i poseban muzički spektakl u dvorani Centra Sava sa gostima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.