Pogledajte kako je jedna Hrvatica u automobilu preletela podignut most (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je jedna Hrvatica u automobilu preletela podignut most (VIDEO)

Jedna Hrvatica u automobilu preletela je most koji je bio podignut dva i po metra.

– Zaletela se iako je bilo upaljeno crveno svetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi, ali nije obratila pažnju na mene. Dala je pun gas i preletela most u trenutku dok je bio podignut već najmanje dva i po metra. I zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sedi u kafiću. Došla je hitna pomoć, policije još nema, ne mogu da verujem da je uspela. Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bio uveren da će se prevrnuti – rekao je mostar Tome Mejić Sidić i dodao da je sa ženom u „pežou“ bila još jedna žena.
– Čulo se kao da je bomba pukla – rekao je Tišnjanin koji radi u zgradi blizu mosta.
Kako pišu hrvatski mediji, ovo nije prvi put da neko pokušava da pređe most dok se podiže i tako uštedi na vremenu.
 
 

Izvor: index.rs
The post Pogledajte kako je jedna Hrvatica u automobilu preletela podignut most (VIDEO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.