Pogledajte kako Džejson Statam VRCKA u tigrastim gaćama

Izvor: Blic, 18.Apr.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako Džejson Statam VRCKA u tigrastim gaćama

Jedan od najpoželjnijih muškaraca pre dvadesetak godina karijeru je započeo na drugačiji način

Da se uspeha ne dolazi tako lako na sopstvenoj koži osetile su mnoge, danas velike zvezde. Mnogi od njih su se bavili najpre konobarisanjem, glumili su u sporednim ulogama u filmovima i slično. Džejson Statam (47) karijeru je započeo plešući u muzičkim spotovima.

Populalarni grubijan iz mnogih akcijskih filmova igrao je u nekoliko spotova engleskih muzičkih grupa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U jednom spotu se pojavio u tigrastim gaćama.

Ali, i posle toliko vremena Džejson će sigurno biti prava poslastica za veći deo ženske populacije.

U tigrastim gaćicama pojavljuje se u spotu grupe "The Shamen".

Obnažen pleše i u spotu grupe "Erasure".

U sportu grupe "Beautiful South" pojavljuje se kao jedan od fanova.

Pogledajte spotove i sami odlučite da li vam se Džejson više sviđa iz vremena kada je plesao, ili kao grubijan iz akcijskih filmova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dame, šta kažete: Ovo su rani radovi Džejsona Stejtama! (VIDEO)

Izvor: Story, 18.Apr.2015

Jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice i populalarni grubijan iz mnogih akcijskih filmova, pre dvadesetak godina karijeru je započeo na malo drugačiji način..Džejson Stejtam, foto: Profimedia..Da se uspeha ne dolazi tako lako na sopstvenoj koži osetile su mnoge, danas velike zvezde. Mnogi...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.