No-no, Mirka: Ovako se ugrožavaju životi drugih! (video)

Izvor: 011vodič.com, 30.Jul.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

No-no, Mirka: Ovako se ugrožavaju životi drugih! (video)

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju troje dece, ali izgleda da im bezbednost nije baš najbitnija.
Vujadin je na Instagramu objavio video koji je nastao dok je njegova supruga bila za volanom. Dok on peva stihove poznate pesme: “Mirka, ljubavi jedina moja ti”, ona gleda u ekran telefona i ni na trenutak ne obraća pažnju na put i saobraćaj. Izgleda da to njenom mužu nimalo ne smeta, pa je u jednom trenutku počeo i neprikladno da je “dirka”.
Srećom, čini >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se da u tom trenutku u kolima nisu bili njihovo troje male dece, ali mladi par izgleda ne shvata da su na ovaj način ugrozili i svoju i tuđu bezbednost, pošto se Vujadin snimkom pohvalio na Instagramu.

#svet
The post No-no, Mirka: Ovako se ugrožavaju životi drugih! (video) appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dok Mirka vozi, Vujadin je dira za grudi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2015

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić u poslednje vreme sve više objavljuju zajedničke video klipove. Ovoga puta poznati par iznendio je svoje pratioce videom u kome mladi fudbaler tokom vožnje hvata svoju suprugu za grudi...Naime, da se Mirka i Vujadin veoma dobro zabavljaju uverili smo se u video koji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.