Negodovanje zbog Bojanine i Nikoline ljubavi

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Negodovanje zbog Bojanine i Nikoline ljubavi

Bojana i Nikola su započeli romansu na ostrvu, ali to pomalo brine ostale članove plemena „Kasuko“. Osim što su izgubili i drugu bitku za imunitet i uskoro će ostati bez još jednog člana, „Kasuko“ se plaši da će zbog ljubavnog para doći do nekih nepotrebnih promena.

Edin veruje da su Bojana i Nikola postali „jedno", ali da ta činjenica i pozitivno i negativno može da utiče na njihovo dalje takmičenje. S druge strane, Aleksandra je uverena da bi se Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odrekla tajnog imuniteta u Nikolinu korist ukoliko bi mu bio potreban.

Međutim, Bojana i Nikola ne haju mnogo za poraze koje niže njihovo pleme. Voda im je omiljeno sastajalište za razmenu nežnosti, ali na čuđenje svojih saplemenika, odbijaju da priznaju da postoji nešto između njih. Edin je pokušao da ih opusti, objašnjavajući da se on svako veče pravi da spava i da sve čuje i vidi. Ipak, par nije naseo na provokacije. Na kraju, kako bi se otarasili dosadnih podbadanja, Bojana i Nikola su odglumili ljubavnu scenu. Bojana je bila Kosovka devojka, a Nikola ranjeni vojnik kome ona masira srce.

Za to vreme Biljana i Vesna likuju zbog nagrade. Biljana je pobedila u kvizu znanja i zaradila je ribu, povrće, kafu i cigarete o kojima Vesna danima sanja. Biljana se baš pomučila jer je za svaki netačan odgovor dobila punu kofu nekih gadosti po glavi. Uspela je da izbegne kofu sa ribljim uljem i sirovom ribom. Ipak, u finišu kviza na glavu joj padaju životinjske iznutrice, a ova žrtva se isplatila jer je nervoza koja je Vesnu uhvatila zbog nikotinske krize u istom času nestala. Kroz najteže muke svakako je prošla Aleksandra Radović koju je Bulat poslao na pusto ostrvo u potrazi za tajnim imunitetom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SURVIVOR: NEGODOVANJE ZBOG NIKOLINE I BOJANINE LJUBAVI!

Izvor: iYupi.com, 12.Nov.2010

Bojana i Nikola su započeli romansu na ostrvu, ali to pomalo brine ostale članove plemena „Kasuko“.  Osim što su izgubili i drugu bitku za imunitet i uskoro će ostati bez još jednog člana, „Kasuko“ se plaši da će zbog ljubavnog para doći do nekih nepotrebnih promena.  Vesna...

Nastavak na iYupi.com...

Kosovski boj na Filipinima: Ljubav Bojane i Nikole brine Kasuko

Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2010

Bojana i Nikola su započeli romansu na ostrvu, ali to pomalo brine ostale članove plemena „Kasuko“. Osim što su izgubili i drugu bitku za imunitet i uskoro će ostati bez još jednog člana, „Kasuko“ se plaši da će zbog ljubavnog para doći do nekih nepotrebnih promena. Edin veruje da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.