Izvor: Prva.rs, 17.Apr.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najoriginalnija presuda ikada!

Edmond Aviv iz Ohaja predugo je maltretirao svoju komšinicu, njenu decu koja imaju teškoće u razvoju, sina u invalidskim kolicima i muža sa demencijom.
Odrastao čovek koji je deci otimao loptu, gađao fekalijama automobile i pljunuo svoju komšinicu u lice, na kraju je dobio ono što je zaslužio.
Osim 15 dana zatvora, terapije protiv besa i pisma izvinjenja koje je morao da napiše komšinici, Edmond je morao da uradi još nešto.
Aviv je morao da napravi natpis koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << biti vidljiv sa udaljenosti od 8 metara, tako da i ljudi iz automobila mogu da ga vide i pročitaju. Zatim je sa tim natpisom sedeo pet sati na najprometnijoj raskrsnici u subotu.
 
 
 
 
Natpis je glasio: „Ja sam sileđija i napadam decu sa teškoćama u razvoju. Netolerantan sam prema onima koji su drugačiji od mene. Moji postupci nisu u skladu sa raznolikošću i tolerancijom zajednice u kojoj živim.“

Sa ovim natpisom Edmond Aviv sedeo je pet sati, subotnjeg toplog dana, na prometnoj raskrsnici, dok su ga gledale komšije i fotografisali mediji i drugi prolaznici.

Šta mislite, kako bi kod nas prošla ovakva presuda?

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.