NEVEROVATNO! Slepa žena udarila glavom u stočić i progledala!

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO! Slepa žena udarila glavom u stočić i progledala!

Ona je slepa od 11. godine, a u 24. dogodila joj se neverovatna stvar – kleknula je da poljubi svog psa vodiča i tom prilikom udarila u stočić. Otišla je na spavanje, a sledećeg jutra se probudila i progledala, piše “Independent”, a prenosi “Večernji.hr”.
“Niko ne zna što se dogodilo ili ne može to da objasni. Ne mogu naći reči kojima bih to opisala. Možete zamisliti da ništa ne vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i onda opet progledate. To je dar”, kazala je danas 38-godišnja Reid.

Uoči 14-godišnjice srećnog događaja, Reid je s javnosti podelila svoju priču da bi podigla svest o potrebama slepih u okviru Nedelje slepih na Novom Zelandu.
“Šok je bio kad sam videla brata. On je bio čovek s bradicom. On je bio muškarac”, prisetila se prvih dana nakon čudesnog događaja. Dok joj je prvi susret s bratom koji je od dečaka postao muškarac bio šok, s majkom je, tvrdi, bilo drugačije.
“Ona je ostala ista, samo malo starija”, prisetila se.
Istaknula je da je sada i sama majka te kako je zahvalna za svu pomoć koju joj je pružilo udruženje slepih osoba, prenosi “Večernji”.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Slepa žena poljubila psa vodiča, udarila glavom o sto, a ono što se dogodilo će vas šokirati!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 14:14

Slepa žena Lisa Reid sa Novog Zelanda podelila je svoju neverovatnu priču sa celim svetom...Ona je slepa od 11. godine, a u 24. dogodila joj se neverovatna stvar – kleknula je da poljubi svog psa vodiča i tom prilikom udarila u stočić...Otišla je na spavanje, a sledećeg jutra se probudila i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.