NAKON TEŠKE BOLESTI Ovo je prvo pojavljivanje srpskog glumca u javnosti i cela Srbija će mu APLAUDIRATI!

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON TEŠKE BOLESTI Ovo je prvo pojavljivanje srpskog glumca u javnosti i cela Srbija će mu APLAUDIRATI!

Proslavljeni srpski glumac Svetozar Cvetković Cvele pojavio se u javnosti nakon više od šest meseci borbe sa teškom bolešću.

Od jeseni se vraća projektima, a za emisiju "Exkluziv" otkriva šta mu je najviše nedostajalo za sve ovo vreme, ali i komentariše to što su mnogi bili razočarani kada je otkazao predstave zbog bolesti.

- Svašta mi je nedostakjalo, ali evo, tu sam... Da se bavim kancelarijskim poslom ili da sam doktor, pa da me nije bilo šest meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne bi bilo toliko pitanja, tako da mislim da to treba da ostane iza nas - rekao je Cvele i time otkrio da je sve ono što mu se događalo u proteklom periodu hrabro ostavio iza sebe.

Za sve ovo vreme, najveću podršku pružala mu je porodica:

- To su ljudi koji su oko vas i neko ko je najčvršći oslanac u onome čemu mislite - dodao je. Šta je rekao o teškoj bolesti, pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon teške bolesti poznati glumac se pojavio u javnosti i otkrio šta mu je najviše nedostajalo! (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2017

Nakon više od šest meseci borbe sa teškom bolešću, Svetozar Cvetković se po prvi put pojavio u javnosti...Od jeseni se vraća projektima, a za emisiju "Exkluziv" otkriva šta mu je najviše nedostajalo za sve ovo vreme, ali i komentariše to što su mnogi bili tužni kada je otkazao predstave zbog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.