Milica Dabović progovorila o bratu koji je uhapšen zbog droge

Izvor: Blic, 24.Jan.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Dabović progovorila o bratu koji je uhapšen zbog droge

Milica Dabović tvrdi da je hapšenje njenog brata Milana još više zbližilo njihovu porodicu.

Gostujući u emisiji "150 minuta", nekadašnja srpska košarkaška reprezentativka istakla je da će u autobiografiji na kojoj radi iskreno govoriti o kriminalnim radnjama svog brata.

- Ubaciću i to u knjigu i pisaću o tome da mi ne možemo da pobegnemo od toga. Držimo se zajedno i to nas je još više zbližilo. Jako sam srećna zato što nas je zbližilo, ali ne i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga što se desilo - rekla je Milica.

Podsetimo, brat sestara Dabović uhapšen je u septembru kada je kod njega pronađeno 2,4 kilograma kokaina. On se trenutno nalazi u pritvoru gde čeka suđenje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILICA DABOVIĆ OTVORILA DUŠU: Hapšenje brata nas je još više zbližilo!

Izvor: Kurir, 24.Jan.2017

...Milica Dabović kaže da je hapšenje njenog brata Milana još više zbližilo njihovu porodicu..Gostujući u emisiji "150 minuta", nekadašnja košarkaška reprezentativka istakla je da će u autobiografiji na kojoj uveliko radi potpuno iskreno govoriti o kriminalnim radnjama svog brata.."Ubaciću...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.