Majku ubio maloletni sin dok je jednogodišnjoj ćerki menjala pelenu

Izvor: Prva.rs, 26.Nov.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majku ubio maloletni sin dok je jednogodišnjoj ćerki menjala pelenu

Trogodišnji sin ubio je svoju majku dok je njegovoj mlađoj sestri koja ima svega godinu dana, menjala pelenu.
Nesreća se dogodila u Tulsu u Oklahomi i to kada je mališan pronašao napunjeno poluautomatsko oružje. On je slučajno opalio, a hitac je pogodio njegovu majku, Kristu Engels (26).
Krista je u kući živela sa majkom, mužem i decom, ali je u tom trenutku ona bila sama sa mališanima.
Njen muž je vozač kamiona i u trenutku nesreće bio je na putu, a hitno se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kada su mu javili za nesreću. Sve što je mogao da uradi jeste da potvrdi identitet ubijene supruge, prenosi Mirror.
"Baka je ušla u kuću i pronašla dvoje dece prekrivene krvlju", izjavio je komšija za lokalnu televizijsku stanicu.
Policija u Tulsu izjavila je novinarima "NBC" da je u kući pronađena velika količina oružja, a dečak je najverovatnije pronašao pištolj velikog kalibra ispod sofe.
"Uradićemo sve što je neophodno da da bismo život dece učinili bezbednim. Mislimo da je ovo užasna, užasna nesreća", izjavio je poručnik Dejv Volker.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija: Trogodišnji dečak ubio majku

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014

Dečak (3) upucao je iz pištolja svoju majku dok je njegovoj mlađoj sestri menjala pelene, javili su američki mediji...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Majka dvoje dece Krista Engles (26) pronađena je mrtva sa prostrelnom ranom na glavi u Tulsu, Oklahoma, prenosi “Independent”..Dečak je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.