Lejdi Gaga i Bredli Kuper u rimejku klasika Star is born

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga i Bredli Kuper u rimejku klasika "Star is born"

Američki glumac Bredli Kuper i pevačica Lejdi Gaga glumiće u rimejku filma "Zvezda je rođena", piše Varajeti.

Kuperu će ovo biti i rediteljski debi. Okušaće se u adaptaciji filma iz 1954. s Džudi Garland i Džejmsom Mejsonom u glavnim ulogama, u čijem su remakeu iz 1976. glumili Krist Kristoferson i Barbara Strejsend. U prvoj verziji filma iz 1937, glumili su Dženet Gejnor i Frederik Marč.

Priča je fokusirana na život velike filmske zvezde koja tamni i mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << talentovane glumice koja započinje s njim živeti. On joj pomaže da postane zvezda, postupno se zbližavaju i venčaju, no zbog problema s vlastitom karijerom, glavni lik se odaje piću. Režiju za film iz 1954. potpisao je slavni Džodrž Kjukor.

Rimejk filma je isprva trebalo da režira Klint Istvud, koji je godinama pokušavao da se dogovori s Kuperom u pogledu uloge glavnog glumca, no na kraju je odustao, savetujući Kuperu da se sam okuša u ulozi reditelja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga i Bredli Kuper snimaju rimejk holivudskog klasika

Izvor: Blic, 21.Mar.2017

Američki glumac Bredli Kuper i pevačica Lejdi Gaga glumiće u rimejku filma "Zvezda je rođena", piše Varajeti...Osim toga, Kuperu će ovo biti i rediteljski debi, a adaptiraće čuveni holivudski klasik iz 1954. godine u kom su igrali Džudi Garland i Džejms Mejson. U rimejku iz 1976. glavne uloge...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.