Kim Kardašijan: Porođaj od milion dolara

Izvor: Press, 31.Maj.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan: Porođaj od milion dolara

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan uveliko je počela pripreme za porođaj koji koji se očekuje u julu. Budući roditelji trenutno su užurbani oko kupovine svega što će njihovoj prvoj bebici biti potrebno, a za sve to troše više od 4.000 dolara svakog dana! Dok dođe termin za porođaj, Kim će biti lakša za celih milion dolara!
- To neće biti običan porođaj, čak ni po uobičajenim standardima poznatih. Kim je već potrošila desetine hiljada dolara da bi bila sigurna da će sve proći >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bez i jednog problema - rekao je izvor.
Kim i Kanije dali su hiljde dolara na luksuzni trudnički apartman u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u koji će Kim doći tri dana pre porođaja. Apartman ima veliku kadu, dva kreveta, veliki TV kao i odvojenu sobu za sedenje sa velikom sofom i trpezarijskim solom. Ceo apartman će biti dekorisan desetinama belih ruža.
Ukoliko par ne bude zadovoljan ponuđenom hranom u bolnici, rijaliti zvezda se dogovorila sa nekoliko svojih omiljenih restorana da budu spremni da joj prireme specijalne obroke.
Kim će takođe dati 1.000 dolara dnevno fotografu čiji će zadatak biti da fotografiše prvu nedelju mame i bebe. Ona će tada nositi garderobu kupljenu samo za tu priliku, a par je samo na veš koji će Kim nositi u tom periodu, u Parizu, potrošio 25 hiljda dolara.
- Kim nema nameru da nosi bolničku staru spavaćicu koju su nosile i druge žene - otkrio je izvor za magazin National Enquirer.
Buduća mama takođe od Kanije Vesta očekuje i tradicionalni push present, poklon koji majke dobijaju od svojih partnera posle porođaja.
- Za Kanjea bi bilo bolje da obavi dobru kupovinu. Kim očekuje veliku nagradu za sve te mesece u kojima se mučila sa otečenim nogama, prekomernom težinom, jutarnjom mučninom i velikim stomakom - dodao je izvor.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kim Kardašijan: Porođaj od milion dolara!

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2013

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest ne štede u pripremama za dolazak na svet njihovog prvog deteta.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.