KOBNI RIJALITI Ubijena Srpkinja nije prva tragedija takmičarki Američkog top modela

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBNI RIJALITI Ubijena Srpkinja nije prva tragedija takmičarki "Američkog top modela"

Tragična priča Mirjane Puhar, nedavno ubijene srpske manekenke, iako najgora, jedna je u nizu onih koje su se dogodile učesnicama šou programa “Američki top model”. Mnoge takmičarke su doživele lošu sudbinu nakon završenog snimanja.

Voditeljka takmičenja za top modela Amerike, Tajra Benks zjavila je da je “duboko potresena” zbog ubistva manekenke Mirjane Puhar prošle nedelje. Ipak, mnoge devojke su upale u probleme i kriminal nakon što su ispale iz takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Neke devojke su završile na rehabilitaciji, neke su uhvaćene u lakšim krivičnim delima prevara i krađa. Nije svaka devojka imala sreće da se izvuče iz teškog života. Ovo su sudbine tih devojaka.

RENE DEVIT

Finalistkinja osmog ciklusa popularne emisije, Rene Alvej, poznata kao Rene Devit, uhapšena je pre dve godine u Palm Springsu nakon pljačke. Policija i tim specijalaca su pronašli manekenku kako se naoružana krije u garaži.

Nakon brojnih reklama u časopisima koje je radila tokom takmičenja, Rene je po završetku šoua naišla samo na zatvorena vrata.

- Bilo je to jednostavno teško prihvatiti - rekla je Rene jednom prilikom.

Manekenka je optužena na 12 godina zatvora i odrekla se starateljstva nad troje dece.

ANĐELA PRESTON

Anđela Preston je učestvovala u 14 serijalu rijalitija, da bi se ponovo pojavila u 17. ciklusu. Anđela je izbačena iz daljeg takmičenja kada je otkriveno da se bavila poslovnom pratnjom. Manekenka je tužila Tajru Benks za tri miliona dolara.

DŽEJL ŠTRAUS

Učesnica osmog ciklusa američkog top modela Džejl Štraus nije podnela završetak šoua. Džejl je bila očajna i završila je kao beskućnica i narkomanka. Godine 2012. je pristala da ode na rehabilitaciju.

Manekenka se sa 28 godina borila sa zavisnošću od metamfetamina, kokaina i lekova protiv bolova. Bavila se striptizom za novac.

Zahvaljujući angažovanosti izveznog doktora Fila, Džejl je danas oporavljena, i radi u ustanovi za rehabilitaciju u Teksasu.

LISA D`AMATO

Lisa D’amato, učesnica petog ciklusa, postala je zavisnik od alkohola, marihuane, amfetamina, kokaina i pečuraka. Lisa se prijavila za učešće u rijaliti programu doktora Drua posvećenom rehabilitaciji.

Manekenka je uspela da se izvuče što joj je omogućilo da učestvuje i pobedi u 17-tom ciklusu američkog top modela 2011.godine. Lisa se udala i dobila dete 2013. Sada planira da se posveti muzičkoj karijeri.

MIRJANA PUHAR

Mirjana Puhar (19) ubijena je prošle nedelje kada je otvorila vrata dvojici pljačkaša. Žrtve ubistva su i njen momak Džonatan Alvarado (23) i njegov cimer Džusmar Gonzaga-Garsija(21).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.