KATARINA ZIVKOVIC OGORCENA NA BIVSEG To sto Bane radi sebi nikad ne bih dozvolila

Izvor: medio.rs, 28.Jun.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATARINA ZIVKOVIC OGORCENA NA BIVSEG To sto Bane radi sebi nikad ne bih dozvolila

Katarina Živković progovorila je o problemima sa bivšim verenikom Banetom Jankovićem koji su nastali nakon što je ona ušla u vezu sa fudbalerom Borkom Veselinovićem.

"Nikada neću reći nijednu ružnu reč za Baneta jer je moje samopoštovanje izuzetno visoko! Svako govori o sebi, tako da ću i ja svojim ćutanjem reći neke stvari, a ko razume - shvatiće. Ono što mogu reći jeste da ja sebi nikada ne bih dozvolila da se dopisujem sa fanovima i da pričam o njemu! Čak >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ni sa prijateljima ne pričam o nekim intimnim stvarima, a kamoli sa fanovima. Ne volim da se konsultujem, držim slovo i tražim savete, uvek slušam sebe i svoju intuiciju. Zato mi je neverovatno kada neko intimne stvari deli sa ljudima koje ne poznaje i to preko društvenih mreža”, rekla je Katarina Živković za Star.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Katarina Živković ogorčena na bivšeg: Ćutanjem ću reći sve

Izvor: Tracara.com, 28.Jun.2016

Kaća kaže da o bivšem ne želi da govori (foto: Facebook) U medijima se spekulisalo da Katarina Živković ima problemima sa bivšim verenikom Banetom Jankovićem nakon što je ušla u vezu sa fudbalerom Borkom Veselinovićem. Pevčica je u izjavi za Kurir Stars rekla: “Nikada neću reći nijednu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.