Jedinstven muzicki koncept u beogradskom klabingu

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstven muzicki koncept u beogradskom klabingu

Ovog petka na splavu Lasta, u okviru novog serijala konceptualnih nastupa Peppe & friends gostuje sjajni beogradski DJ duo Akioki.

Akioki je duo beogradkih didžejeva Olivera Đorđevića i Andrije Erića koji zajedno stvaraju i nastupaju od 2004. godine. Razvili su svoj prepoznatljiv stil koji je eklektičan i žanrovski raznovrstan, uglavnom prožet deep house i techno zvukom.

Tokom 2010. godine učestvuju u stvaranju deep house etikete Soul Print Recordings koja zadnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godina beleži niz uspešnih izdanja i postaje sve primećenija na međunarodnoj klupskoj sceni.

Nastup je uvertira za predstojeca gostovanja koja nas ocekuju ovog leta na splavu Lasta kao sto su svetske zvezde poput Dejvid Moralesa, Shapeshiftersa, Dimitri from Parisa i Karmona. Gostovanje i potvrda dolaska svetske mega zvezde Bob Sinklera se idalje iscekuje da bude potvrdjeno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.