JK se osvetila fotografima: Da vidite kako je!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK se "osvetila" fotografima: Da vidite kako je!

Pevačici je dozlogrdilo da je svuda prate kamere...

Jelena Karleuša doputovala je iz Amerike, gde je nekoliko dana bila na turneji.

Fotoreporteri su je sačekali odmah po povratku, ali pevačica nije bila raspoložena za slikanje i snimanje, pa je uzela kameru u svoje ruke i počela ona da snima okupljene novinare.

Brutalno: Karleuša PONOVO izvređala Cecu! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Ja vas snimam samo da znate. Da i vama bude malo neprijatno kao i meni. Da vidite kako je to. Kasnim, nervozna sam, nisam spavala, ajde ćao", obratila se ona.

JK je ovaj video onda podelila na svom Facebook profilu:

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremna za šalu i nakon 12 sati puta: Evo kako se Jelena Karleuša našalila s fotoreporterima po povratku iz Amerike (VIDEO)

Izvor: Story, 08.Mar.2017, 11:30

Srpska pevačica provela je nekoliko veoma uspešnih dana u Sjedinjenim Američkim Državama, a predstavnici svih medija sačekali su je u nadi da će dobiti ekskluzivnu fotografiju.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.