JEDVA SE BORI SA TUGOM: Marija Šerifović na snimanje Zvezda Granda došla u suzama zbog psa Robija

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDVA SE BORI SA TUGOM: Marija Šerifović na snimanje Zvezda Granda došla u suzama zbog psa Robija

"Srce je puklo".

Marija Šerifović trenutno prolazi kroz jako težak period jer je njen voljeni engleski buldog Robi, uginuo.

14 GODINA ZAJEDNO: Barbara Strejsend izgubila najvernijeg prijatelja

Ipak, da je u pitanju veliki profesionalac govori i činjenica da je Marija došla na zakazanu audiciju za novu sezonu "Zvezda Granda" u subotu ali nije mogla da sakrije koliko joj je teško.

KOLIKO UŽIVA: Ovo je definitivno najslađi kupanjac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ste ikada videli! (VIDEO)

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on May 1, 2017 at 1:23pm PDT

Kako piše "Kurir", Marija se u studiju pojavila natečenog lica i sa sunčanim naočarima koje nije skidala.

- Svi su se iznenadili kad su Mariju ugledali u studiju. Prvo, niko nije očekivao da će doći. I Popović je bio u čudu kad ju je video, ali nije odmah skapirao šta se desilo, pa ju je kroz smeh upitao zašto je došla. Ona je drhtavim glasom rekla: „Jao, Sale, ne mogu da budem sama. Moram da se družim s ljudima, da ne razmišljam o Robiju. Mnogo mi je teško, ne znam šta ću sa sobom. Neka me ovde s vama, možda će mi lakše biti.“ Svi smo ućutali, a ona je sela i nemo slušala i posmatrala kandidate. Ništa nije pričala, samo bi uzdisala i povremeno brisala suze - kaže izvor sa lica mesta za "Kurir".

Podsetimo, Marija se pre dva dana veoma emotivnom porukom oprostila od svog najboljeg prijatelja Robija.

Bio si moj pas. Bio si moj Robi. Bio si moj sin. Bio si moje prase. Moj Lule. I danas si se samnom pozdravio i otisao na neko lepo mesto. Ja tebe necu zaboraviti nikada a za utehu mi je da si ziveo najlepsi moguci zivot i da nije postojalo nista sto za tebe nisam ucinila! Srce je puklo i tvoje mesto nece moci niko da zameni! Uvek ces biti moj br. 1 ! Sine moj ja te necu nikada zaboraviti!!!!!!! Rest in peace! 💔💔💔💔

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on May 26, 2017 at 11:59am PDT
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) JEDVA SE BORI SA TUGOM Marija Serifovic u suzama dosla na snimanje Zvezda Granda

Izvor: medio.rs, 29.Maj.2017

Marija trenutno prolazi kroz jako težak period jer je njen voljeni engleski buldog Robi, uginuo..

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.