Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDAN OPERACIJA MENJA SVE Pogledajte kako su naše zvezde izgledale pre korekcije nosa

Neki kažu da obrve daju karakter licu, ali ove dame sa domaće estrade su jako rano shvatile da je fora u nosu. Posle operacija zaista izgledaju potpuno drugačije. Žene sa estrade koje su operisale nos se sigurno bolje osećaju zbog promena koje su napravile.

Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović je posle učešća u "Survivoru" počela da menja lični opis, a jedna od stvari koje su se na njoj promenile je i nos.

Emina Jahović
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Emina Jahović je sama rekla da je nos operisala iz zdravstvenih razloga. Lomila ga je tri puta dok je trenirala košarku. Pre operacije je teško disala, noću nije mogla da spava, ali naravno, tu je i estetski deo. Ona se loše osećala zbog svog izgleda.

Ksenija Mijatović

Ksenija Mijatović je takođe operisala nos i to ne krije. Kako je rekla, čovek treba da promeni na sebi apsolutno sve što mu smeta jer je dobar osećaj biti lep. A koliko je operacija nosa izmenila fizionomiju lica pevačice Severine Kojić i blogerke Zorane Jovanović Zorannah, pogledajte OVDE ili na sajtu 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.