ISTI TERMIN: Emisija Ivana Ivanovića opet na TV!

Izvor: Press, 27.Jan.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTI TERMIN: Emisija Ivana Ivanovića opet na TV!

Nakon što je prošlog petka emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" skinuta sa tv programa, publika će opet moći da gleda ovaj tok šou.
Kako su zvanično saopštili sa TV Prva, emisija Ivana Ivanovića će opet biti emitovana na njihovom programu. Termin emitovanaj ostaje isti, petak.
Emisija nije emitovana prošle nedelje, a voditelj je za to okrivio urednika i vlasnika "Informera" Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << J. Vučićevića, koji mu je navodno podmetnuo svađu sa vlasnicima TV Prva.

Sa TV Prva nisu saopštili tačan razlog zašto emisija nije emitova, samo je kratko saopšteno da je voditelj prekršio interna pravila kompanije, što je on kasnije i potvrdio.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.