INOVACIJE Slovak napravio bezbojnu kafu za sve kojima je stalo do belih zuba

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INOVACIJE Slovak napravio bezbojnu kafu za sve kojima je stalo do belih zuba

Kafa o kojoj se sve više priča nema drugačiji ukus nego izgled – bezbojna je! Njen tvorac se nada da će mušterije naći među ljudima zabrinutim za boju svoje zubne gleđi.

GO CLEAR! @clrcff

Slovački preduzetnik David Nagi želeo je da svojim proizvodom udovolji onima koji ne mogu da se odreknu ukusa i mirisa tradicionalne kafe, ali koji brinu za zdravlje svojih zuba. Nagi je strasni kafopija pa je želeo da nađe alternativno rešenje za izbeljivanje zuba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

The first online picture of CLEAR COFFEE!

- Ideja da napravim bezbojnu kafu sinula mi je pre dve godine. Želeo sam da odstranim boju koja narušava zubnu gleđ - objasnio je Nagi.

Za svoj proizvod tvrdi da je blizak tradicionalnoj kafi i da se veoma razlikuje od energetskih pića.

Just a pure coffee!

- U njoj su samo prirodni sastojci, ne koriste se nikakve hemikalije ili dodaci, samo ono što je u običnoj kafi. Bezbojna kafa sadrži pržena zrna, vodu za piće i kvalitetni kofein iz kafenih zrna. U njoj nema šećera, zaslađivača ili aroma - kaže Nagi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Napravio bezbojnu kafu koja ne šteti zubima

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2015

Kafa o kojoj se sve više priča nema drugačiji ukus nego izgled – bezbojna je...Slovački preduzetnik David Nagi želeo je da svojim proizvodom udovolji onima koji ne mogu da se odreknu ukusa i mirisa tradicionalne kafe, ali koji brinu za zdravlje svojih zuba. Nagi je strasni kafopija pa je želeo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.