Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOR TODOROVIĆ Kad je neko naopak, teško ga je obući

Modni kreator Igor Todorović u Pozorištu na Terazijama predstavio je pre nekoliko dana svoju najnoviju kolekciju “Monogram”. Kako i sam kaže, na ovim modelima radio je dugo i predano. Zato, nije ni čudo što je ovaj dizajner na kraju svoje revije čuo ovacije.

- Dugo smo radili na ovoj reviji. Bilo je jako mnogo odlaganja pomeranja, problema. Izgleda da je revija čekala da se poklope sve kockice - kaže Igor Todorović za “Blic”. A inspiraciju za nove modele Igor Torodović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kaže pronašao u maloj crnoj haljini.

- Inspirisalo me je to što u toj večitoj kraljici garderobera - maloj crnoj haljini uvek ima nešto novo što istražujete i gradite. Inspirisalo me je modno nasleđe koje sam gradio u Rimu, inspirisao me je pravi trenutak...

A na pitanje da li je teže obući političara ili običnog čoveka jer, kao što je poznato, Igor Todorović brine o stajlingu srpskog premijera Aleksandra Vučića i nekih ministara, kreator kaže:

- Nema razlike. Najteže je obući naopakog čoveka. Ako je čovek jako komplikovan, jako teško ga je obući. Bio on javna ličnost ili čovek iz vašeg komšiluka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.