Izvor: Dzungla.org, 10.Nov.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišavi anđeli prošetali nova krila (Foto, Video)

Jedne od najlepših devojaka sveta, manekenke Victoria's Secret-a, u sredu uveče prošetale su svoja nova krila

Jedne od najlepših devojaka sveta, manekenke Victoria's Secret-a, u sredu uveče prošetale su svoja nova krila na 16. po redu zabavi slavnog brenda.
Miranda Ker i Alesandra Ambrosio, Adriana Lima, ali i novi anđeli nosile su reviju i predstavile čak 69 komada zavodljivog donjeg veša.
Iako su sve manekenke izgledale zanosno, najviše pažnje je izazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Miranda Ker koja je nosila brus vredan 2,5 miliona dolara.
Dok hodaju po pisti u seksi gaćicama, brusevima ukrašenim dijamantima i sa krilima izrađenim od kristala izgledaju spektakularno.
Viktorijini anđeli Miranda Ker, Adriana Lima, Erin Heterton, Kandis Svanpol i druge manekenke pustile su snimatelje u bekstejdž dok su se pripremale za ovogodišnju veliku reviju Victoria's Secreta.
Nekoliko desetina frizera, šminkera, ljudi koji sređuju nokte su ih užurbano sređivali za reviju, ali deo u kojem im boje i šminkaju celo telo ipak je izostavljen iz videa.
Manekenke su trčkarale u svilenim ružičastim ogrtačima i uzbuđeno čekale da ih srede za reviju. Miranda je pozirala pored brusa sa dijamantima koji je na reviji nosila zajedno sa raskošnim krilima. Dok se Miranda nežno osmjehivala fotografima, Adriana Lima popela se na sto i plesala pa je kasnije napravila nekoliko seksi poza za pamćenje.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Viktorijini anđeli": Seksi spektakl! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 10.Nov.2011

Godišnji šou brenda "Viktorija sikret", 16. po redu, održan je u Njujorku. "Anđeli" među kojima i srpska snajka Adriana Lima zapalili su pistu a ekstravagantni kostimi oduševili su ljubitelje veša ovog proizvođača...Viktorijini anđeli gde god da se pojave naprave pometnju. Ipak, njihov teren...

Nastavak na S media...

Adrijana Lima naj anđeo u jatu

Izvor: Blic, 11.Nov.2011, 16:45

Da li zbog činjenice da je udata za srpskog košarkaša ili zbog egzotične lepote i oblina kojima je teško odleti, tek čitaoci „Blica“ odlučili su da je Adrijana Lima najlepši među „anđelima“ modne kuće „Victoria’s Secret“...U anketi u kojoj je učestvovalo preko 2.000 čitalaca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.