Fajns: Oduševljen sam pozivom, osećam energiju Beograda

Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajns: Oduševljen sam pozivom, osećam energiju Beograda

Britanski glumac Ralf Fajns izjavio je da je oduševljen pozivom na svečanost koju je organizovao presednik Srbije Aleksandar Vučić povodom stupanja na dužnost.

Fajns je u Palati Srbija rekao za RTS da oseća sjajnu energiju u Beogradu, i da obožava zgradu u kojoj je svečanost.

"Njena arhitektura mi se dopada, razgledao sam je pre nekoliko godina", rekao je Fajns i podsetio da je u Beogradu pre sedam godina snimao film "Koriolan".

"Tada sam shvatio da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će doći mnogi filmovi ovde i da se nude dobri uslovi. Filmadžije su kvalifikovane, mnogi aspekti su atraktivni", rekao je glumac i naveo da u Srbiji postoje sjajne prilike da se prave filmovi po odličnim cenama.

Fajns je rekao da u Srbiji oseća podršku vlade filmskoj i TV industriji.

"Osećam sjajnu energiju koja se vraća. Osećam je na ulici. Oseća se vitalnost. Ne mogu da objasnim šta, ali se oseća", rekao je Fajns i dodao da je u potrazi za novom lokacijom za budući projekat, ali nije želeo da otkrije više detalja o tome.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić na inauguraciji: Srbi, Bošnjaci i Hrvati mogu pomjerati planine

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jun.2017, 12:27

Aleksandar Vučić, bivši premijer Srbije i novoizabrani predsjednik države, organizovao je sinoć u Beogradu svečanost povodom stupanja na novu funkciju. Vučić je zvanično postao predsjednik Srbije još 31. maja 2017. naslijedivši Tomislava Nikolića, a na funkciju je stupio zahvaljujući rezultatima...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.