Izvor: Press, 10.Avg.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OBRADOVAO DAME: Miloš Biković uživa na plaži!

Iako deluje kao skroman mladić koji ne voli da se preterano eksponira ukoliko situacija nije usko vezana za posao, Biković je obradovao svoje obožavateljke na društvenim mrežama fotografijama sa plaže.

PROČITAJTE JOŠ:
(VIDEO) KAKVA GLUMČINA: Polgedajte Toma Henksa na audiciji za film "Forest Gamp"
FANTASTIČNI: Duet iz Bara obradio pesmu Lane del Rej
Dženifer Aniston: Verenik bi me upucao u glavu kada bih uradila plastičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << operaciju
   
Izgleda da sve popularniji glumac snima film na Baliju, ali je tu priliku rešio da iskoristi i malo uživa.

Podsetimo, Miloš je nedavno glumio u spotu mlade Nevene Božović, a tom prilikom su počele da kruže priče da su njih dvoje otpočeli romansu što su oboje demantovali.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pogledajte kako Miloš Biković uživa u pauzama snimanja filma na Baliju

Izvor: 24sata, 11.Avg.2014, 18:20

Popularni srpski glumac Miloš Biković na Baliju snima ruski film "Soulless 2" Romana Prigunova. U pauzama snimanja pronalazi vreme i za zabavu i surfovanje, što dokazuju i slike na njegovom Fejsbuk profilu...Miloš Biković na Baliju | Foto: Miloš Biković Fejsbuk..Post by Miloš Biković...Post...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.