Estrada u proteklih sedam dana: Od seks dijete i najvećih grudi na estradi do velikog Amidžićevog blama (FOTO)

Izvor: S media, 13.Avg.2012, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estrada u proteklih sedam dana: Od seks dijete i najvećih grudi na estradi do velikog Amidžićevog blama (FOTO)

Malo, malo pa se pojavi neko ko napravi potpunu pometnju među poznatim ličnostima. O njima danima ne prestajemo da pričamo a evo ko je sada potpuno skrenuo pažnju jvnosti na sebe...

Ognjen Amidžić doživeo je blam na sred ulice i to sve zbog razlike u godinama između njega i njegove supruge Danijele Dimitrovske Amidžić. Ovo je uočio mali dečak romske nacionalnosti koji je prosio na ulici i zatražio pare od voditelja ovim rečima: "Daj neki >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dinar, lepa ti je ćerka". Dok se Danijela valjala od smeha, pitanje je kako se osećao Ognjen.

Kad je otkrila slike sa snimanja najnovijeg spota za pesmu "So", svima je bilo jasno da se Jelena Karleuša usudila na veoma smeo korak. Potpuno gola prekrivena samo čaršafom, pevačica je pokazala svoje telo, a muškarci i njeni fanovi potpuno su odlepili! Međutim, ona je još jednom iznenadila sve kada je potpuno razgolitila zadnjicu. Ovo se ni malo nije dopalo njenom suprugu Dušku Tošiću koji ju je zvao a zatim i zalupio slušalicu u sred razgovora! Evo i slike koja je napravila prethodne nedelje opštu pometnju.

Ukoliko želite da izgledate odlično a pritom i smršate koji kilogram, upražnjavajte redovn seks. Bar tako kaže Kim Kardašijan koja tvrdi da je za njene obline zaslužan upravo ljubavni život i naravno seks. Ona ovako izgleda, a vi odlučite da li ćete je poislušati.

Jelena Karleuša shvatila je da je uspela da ujedini svoje neprijatelje i saznala da se oni privatno druže. Sebe je nazvala ujediniteljem skotova a na to se nadovezala niko drugi do Pokojna Mileva. "Jeste, mačko, sve je to velika zavera tajnog udruženja "Zdrav razum!" Haos" napisala joj je Mileva. Da li će se prepiska nastaviti, ostaje da vidimo.

Iako je prošlo pet godina od tragične smrti Tošeta Proeskog, u njegovom rodnom gradu nisu uredili večnu kuću legendarnog pevača. Grob nema ni nadgrobnu ploču ni spomenik, a kako izgleda pogledajte na slici.

Malo ljudi zna kako je Dragana Stanojević Jana izgledala na početku svoje karijere. Ono što sigurno svi znaju jeste da ima najveće prirodne grudi na estradi. A evo kako je pevačica izgledala sa 18 godina.

Njena naslednica preti da bude Nikolina Kovač koju često nazivaju devojkom sa najvećim prirodnim grudima Granda. Jana je ipak na tronu, a da li će joj Nikolina "poljuljati" prvo mesto možete sami proceniti.

Iako ima 37 godina Anabela Bukva dokazala je da je i dalje u punoj formi. Njeno telo izgleda odlično a pevačica se rado fotka u bikiniju. Na tome joj niko ne zamera.

Ona je vrca, zgodnica, lepotica, ali kad se probudi Milica Pavlović je ista kao i sav normalan svet. Bunovna, bez šminke i sa šoljom kafe u ruci otkrila nam je kako izgleda u jutarnjem izdanju.

***Daleko je ona od matorke: Suzana Mančić i dalje izgleda kao top model! (FOTO)

***Osmeh je odaje: Popijena čašica više od Milene Ćeranić napravi ovo! (FOTO)

***Mini Maus japanke: One su poklon samo za ovu pevačicu! (FOTO)

***Neverovatno: Ovaj napaljeni par imao je divlji seks na motoru nasred autoputa! (VIDEO)

Izvor: S media, Foto: Facebook, Twitter, Marko Stevanović, Novosti

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Estrada u proteklih sedam dana: Od seks dijete i najvećih grudi na estradi do velikog Amidžićevog blama

Izvor: medio.rs, 13.Avg.2012

Malo, malo pa se pojavi neko ko napravi potpunu pometnju među poznatim ličnostima. O njima danima ne prestajemo da pričamo a evo ko je sada potpuno skrenuo pažnju jvnosti na sebe..

Nastavak na medio.rs...

Estrada u proteklih sedam dana: Od seks dijete i najvećih grudi na domaćoj sceni do Amidžićevog blama

Izvor: Poznati.info, 14.Avg.2012, 03:59

Malo, malo pa se pojavi neko ko napravi potpunu pometnju među poznatim ličnostima. O njima danima ne prestajemo da pričamo a evo ko je sada potpuno skrenuo pažnju jvnosti na sebe…. . Ognjen Amidžić doživeo je blam na sred ulice i to sve zbog razlike u godinama između njega i njegove supruge Danijele...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.