ĆERKA BOMBA, A TEK ONA... Kad vidite mamu ove srpske pevačice, oduševićete se!

Izvor: Blic, 22.Apr.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA BOMBA, A TEK ONA... Kad vidite mamu ove srpske pevačice, oduševićete se!

Katarina Grujić važi za jednu od najzgodnijih dama kod nas. Iako ima tek 24 godine, Katarina pleni izgledom gde god se pojavi.

Kada pogledate kako joj mama izgleda, znaćete na koga je Kaća povukla.

Majka je juče proslavila rođendan, a pevačica joj je uputila čestitku:

- Najdraža majko, kroz život nas uče da su majke najbolji savetnici u životu. Hvala ti što si sve ove godine bila najbolja majka i savetnik koji se moze poželeti. Naucila si me mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga. Hvala ti što si bila uz mene i u mojim teškim i srećnim trenucima, hvala ti što si imala razumevanja za mene i kad sam bila besna i raspoložena, zaljubljena i tužna. Hvala ti za snagu koju si usadila u mene.Volim te najviše - napisala je Kaća.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.