Izvor: Blic, 26.Sep.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena progovorila o bivšoj Bobinoj ženi: Evo zbog čega su u dobrim odnosima

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu iskreno je za "Blic puls" pričala o suzama koje je isplakala na ramenu svog supruga Bobe, o deci i njihovom vaspitanju, životnim stavovima, i otkrila da nije uvek imala novac, te da bi se dobro snašla i sa malo para ako bi je život odveo u tom pravcu.

Kada smo je pitali kako izgleda njen odnos sa bivšom supruigom Bobe Živojinovića i majkom njenog posinka Filipa, Brena je rekla:

- Filip ima više od 30 godina, smatram da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najveći primitivizam na ovom svetu da ne budem u dobrim odnosima sa majkom deteta koje voli svoju majku. To je vrsta malograđanštine i bilo bi ružno za ženu koja ima svoju porodicu, decu, muža. Filipova sreća i njegova psihička stabilnost za mene su oduvek imperativ i učinila bih sve da on na život gleda normalnim očima, bez strahova - rekla je Brena.

U kojim situacijama vrišti i plače na ramenu svog supruga. U kom životnom periodu nije imala novca osim sa hleb i kiflu i zbog čega se njeni sinovi stide, saznajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.