Brak me učinio boljim čovekom

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Brak me učinio boljim čovekom"

Srpski bard glume Petar Božović (69) nadomak osme decenije života oženio se sa svojom dugogodišnjom devojkom Snežanom. Kako nam je rekao, dugo je razmišljao o ovom koraku i misli da je završio ljudski. Opisao nam je i kako se život promeni kada čovek počne da nosi burmu.

BRAVO - Vodio sam se ljubavlju, najlepšim osećanjem na svetu. Od kako sam u braku, drugačije gledam na okolinu. Osećam da me brak čini boljim i prema sebi i prema drugima - počinje svoju priču >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Petar Božović.

Koliko ga je ljubav opčinila, najbolje govori činjenica da glumac sada primećuje ono što do sada nije.

- Osećam lepotu i divljenje prema kravi koja je odgajila svu decu ili prema sovi koja podseća na bake koje brinu o mladima. Svakako, s uvažavanjem pozdravljam i heroja životnog strpljena, gospodina magarca. Kada vam ljubav stavi ljubičaste naočare na oči, onda svaku sitnicu vidite u lepim bojama - zaljubljeno objašnjava Božović. Slavlje je upriličio bez muzike.

- Živimo u vremenima punim nesreće i više nismo mi deo sveta, već je i svet deo nas. Činilo mi se da mi u ovom zrelom dobu ne priliči da pravim velika slavlja - ispričao nam je glumac.

Petru Božoviću ovo je drugi brak. Prvi put je stao na ludi kamen sa glumicom Marinom Koljubajevom, sa kojom ima sina Draška, koji je diplomirao klavir. Božović takođe ima i unuku Anđeliju.

Recitovao supruzi

PESMA - Umesto tamburaša, narodnjaka i tradicionalne srpske svadbe, Božović je u svom elegantnom stilu, kako samo on ume, posvetio i izrecitovao stihove svojoj “boginji” Snežani. "Nije bilo pesme, a ja sam sadašnjoj gospođi Božović izrecitovao 'Najlepše je ovo lice Božovića porodice'", otkrio nam je glumac.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBAV: Petar Božović novu ženu upoznao u centru za mršavljenje

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014

Snežana Mladenović je rodom iz Beograda, a Petra je srela pre nekoliko godina, kad su oboje kuburili s viškom kilograma..Glumac Petar Božović (68), koji se 15. septembra oženio svojom dugogodišnjom devojkom Snežanom Mladenović, dospeo je preko noći u žižu javnosti...Veza doajena srpskog glumišta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.