„Bejsment Džeks“ na Kopaoniku

Izvor: Blic, 27.Jan.2012, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Bejsment Džeks“ na Kopaoniku

Jedan od najpopularnijih svetskih sastava elektronske muzike „Bejsment Džeks“ nastupiće u okviru ovogodišnjeg „Big snou festivala“, koji će biti održan na Kopaoniku od 23. do 30 marta.

Festival koji okpulja sve ljubitelje zimskih sportova „Big snou festival" ove godine imaće više od 100 svetskih i domaćih izvođača i prvi put se održava kod nas. Među bendovima raznih žanrova od roka do elektronske muzike našao se i popularni di-džej dvojac iz Engleske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Bejsment Džeks".

Pored njih, publika će imati priliku da čuje i nastupe grupa: DJ Fresh, Ms. Dynamite, Freestylers, Modestep, kao i nastupe naših bendova „Darkvud dab", Rambo Amadeus, „Disciplina kičme".

Povezane vesti: Klamaran na "Foam festu" Trijumfovao pop pevač Željko Vasić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kopaonik: Big Snow Festival

Izvor: Domino Magazin, 27.Jan.2012

Od 23. do 30. marta održava u Srbiji, na Kopaoniku, promo akcija je u toku..Jedan od najvećih evropskih zimskih muzičkih festivala “The Big Snow festival” koji se ove godine, od 23. do 30. marta održava u Srbiji, na Kopaoniku, okupiće velika svetska muzička imena i dodatno pozicionirati Srbiju...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.