BEZ GREŠKE: Boje koje dobro stoje svim ženama!

Izvor: Press, 22.Jul.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ GREŠKE: Boje koje dobro stoje svim ženama!

Ako se dvoumite i niste sigurni koja boja pristaje vašem tenu ili boji kose, a ne želite da eksperimentišete, tu su boje koje pristaju baš svima. Verovatno niste mogli ni da pretpostavite, ali jedna od takvih boja je i ljubičasta.
Foto:blic.rs
Crna: Crna boja je stara, dobra klasika i stoji dobro baš svakoj ženi, a pritom se odlično slaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uz gotovo svaku drugu boju, pa je uglavnom najzastupljenija u ženskim ormarima. Crna garderoba daće vam notu elegancije i prefinjenosti, a pritom uspešno sakriva višak kilograma.
Tamnoplava: Tamnoplava šalje poruku prijatnosti, sigurnosti i odgovornosti. Odlično pristaje svim ženama, a najlepše se kombinuje uz belu, boju slonove kosti, puder boju... 

PROČITAJTE JOŠ:
Ovoj devojci dečko je smrskao nos i uništio samopouzdanje! Ona se oporavila i danas je takmičarka za mis!
Nema sreće u ljubavi: Ona je lepotica i model za donji veš, ali ne može da nađe dečka!
Prirodni napitak za ubrzavanje metabolizma i bolju probavu!
   
Siva: Uprkos tome što vam siva deluje kao dosadna boja, oona odlično pristaje svim pripadnicama lepšeg pola, a kao i u dva prethodna slučaja sjajno se slaže sa drugim bojama, pa nećete imati problema pri kombinovanju. Njena neutralnost  je ono što joj daje posebnu čar, a ukoliko je uklopite uz jarke boje poput žute, pink ili crvene ona vam sigurno više neće delovati sumorno.
Ljubičasta: Ljubičasta je takođe jedna od retkih boja koja dobro stoji svim damama, bez obzira na boju kose i tena. Ostavlja utisak raskoši i samouverenosti. Ove sezone posebno su u trendu nešto nežnije nijanse ljubičaste poput boje jorgovana.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.