BAR JE ŠARM OSTAO Džoni Dep se zapustio

Izvor: Blic, 07.Feb.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAR JE ŠARM OSTAO Džoni Dep se zapustio

Jedan od najvećih seks simbola ikada, glumac za kojim su uzdisale i još uvek uzdišu žene širom sveta, čovek koji je bio u vezi sa Kejst Mos i Vanesom Paradi, jedan, jedini Džoni Dep, nažalost, nije imun na starenje. Džoni sve češće šokira svoje obožavaoce.

Odavno je nabacio koje kilo viška, i to otkako je u braku sa Amber Herd. Zakav život mu očigledno prija, ali šta je sa kosom i zubima?

Kosa mu je stalno masna i zapuštena, što je bilo sasvim ok pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekih 10 godina. Sad i ne baš.

Po ugledau na jedan od njegovih najpopularnijih likova, kapetana Džeka Speroua, Džoni je izvršio određenje stetske zahvate na svojim zubima, koji ne izgledaju baš najsjanije. U redu je, Džoni, volimo te mi i sad.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.