Ana Nikolić raskinula s dečkom!

Izvor: S media, 11.Jul.2011, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić raskinula s dečkom!

Od bebe, a još manje od udaje, nema ništa! Jer, Ana Nikolić je posle godinu dana zabavljanja završila priču za svojim Crnogorecem, čiji je identitet sve vreme krila.

- Tačno je, nemam više dečka. Slobodna sam kao ptica na grani!- potvrdila je za Svet zgodna pevačica, koja ovih dana zbog poslovnih obaveza boravi u Crnoj Gori.

Rijana se "pipkala" na sceni! (VIDEO)

Saša Vidić ispljuvao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stajling Ane Nikolić!

Nataša Bekvalac pokazala guzu! (FOTO, VIDEO)

A zašto je Nikolićeva odlučila da stavi tačku na vezu zbog koje su svi u njenom okruženju već „čuli“ svadbena zvona, objasnila je sledećim rečima:

- Ne bih mogla da izdvojim jedan konkretan razlog. Ne znam, one emocije koje sam imala na početku nekako su se potrošile i izlizale. To je čitava filozofija našeg raskida. Ipak, najbitnije je da se osećam sjajno, slobodno i rasterećeno. Ako ćemo da okrenemo na šalu – spremna sam za novu ljubav!, poručuje Ana.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Našla još bogatijeg: Ana Nikolić raskinula sa dečkom!

Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2011

Od bebe, a još manje od udaje, nema ništa! Jer, Ana Nikolić je posle godinu dana zabavljanja završila priču za svojim Crnogorcem, čiji je identitet sve vreme krila. - Tačno je, nemam više dečka. Slobodna sam kao ptica na grani! - potvrdila je za Svet zgodna pevačica, koja ovih dana zbog poslovnih...

Nastavak na Scandal.rs...

ANA NIKOLIĆ: SPREMAN SAM ZA NOVU LJUBAV!!

Izvor: iYupi.com, 12.Jul.2011, 01:21

Od bebe, a još manje od udaje, nema ništa! Jer, Ana Nikolić je posle godinu dana zabavljanja završila priču za svojim Crnogorcem, čiji je identitet sve vreme krila.  - Tačno je, nemam više dečka. Slobodna sam kao ptica na grani! – potvrdila je za Svet zgodna pevačica, koja ovih...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.