Adam Sendler nije mrtav!

Izvor: S media, 30.Dec.2010, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adam Sendler nije mrtav!

PR glumca Adama Sendlera demantovao je neke internet natpise prema kojima je glumac preminuo! Naime, u medije je pristigla priča kako se Sendler ozbiljno povredio tokom skijaškog vikenda u Švajcarskoj, a uskoro zbog istih i preminuo.

Njegov predstavnik za štampu demantovao je te glasine, šokiran što je takva priča uopšte izašla u javnost, prenosi svet.rs.

-To je potpuno netačno i rezultat je krajnje neodgovornog novinarstva, izjavio je.

Adam nije jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koga prate ovakve glasine. Juče je Deniz Ričards putem Tvitera demantovala glasine prema kojima je njen bivši muž, Čarli Šin, mrtav a istih problema imao je i naš pevač Aca Lukas kao i mnogi drugi.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crni novinari: Adam Sendler nije mrtav, bre!

Izvor: Scandal.rs, 30.Dec.2010

PR glumca Adama Sendlera demantovao je neke internet natpise prema kojima je glumac juče preminuo! Naime, u medije je juče pristigla priča kako se Sendler ozbiljno povredio tokom skijaškog vikenda u Švajcarskoj, a uskoro zbog istih i preminuo. Njegov predstavnik za štampu je demantovao te glasine,...

Nastavak na Scandal.rs...

Lažne vesti o smrti Adama Sendlera

Izvor: Radio 021, 30.Dec.2010

Predstavnik za štampu glumca Adama Sendlera, demantovao je natpise koji su kružili internetom prema kojima je glumac preminuo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.