FESTar Dancing Days od 24. do 27. februara u Vrnjačkoj banji! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FESTar Dancing Days od 24. do 27. februara u Vrnjačkoj banji! VIDEO

FESTar Dancing Days je internacionalni plesno takmičarski Festival, koji je svoje mesto našao u svetskom plesnom kalendaru i obuhvata takmičarski i edukativni sadržaj. 

Naime, od 24 do 27 februara u Sportskoj hali "Vlade Divac" U Vrnjačkoj banji, će biti realizovan niz plesnih aktivnosti na međunarodnom nivou. Srpska Plesna Asocijacija, kao najveća organizacija modernog plesa u Srbiji, će u navedenom periodu održati i redovnu godišnju Skupštinu. Učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << FESTar-a koji su do sada potvrdili učešće su iz Švedske, Norveške, Italije, Nemačke, Slovenije, Bosne, Slovačke, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Srbije i drugih zemalja. Preko 40 plesnih organizacija i skoro 1500 takmičara prodefilovaće plesnim podijumom za dva dana.

Osam Internacionalnih sudija preuzelo je ulogu stručnog Žirija, dok eminentni predavači iz Italije, Makedonije, Švedske i Srbije obećavaju fenomenalne seminare i radionice. Jedan od najpopularnijih pop izvodjača ovih prostora Goca Tržan će u nedelju nastupati na glavnom podijumu, a takođe će uzeti ulogu i u Specijalnom žiriju za nagradu "Best of the Best".  "  U ime Plesnog studija Star Dance, ali pre sve u svoje lično ime kao organizator Plesnog Festivala koji je za stratešku destinaciju izabrao Vrnjačku Banju, posebno smo ponosni na činjenicu da je dogadjaj realizujemo u februaru, jer navedeni događaj definitivno razvija manifestacioni turizam kod nas", sopštili su organizatori festivala.", sopštili su organizatori festivala.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.