Zbog radova nekoliko gradskih naselja bez vode

Izvor: juGmedia, 05.Avg.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog radova nekoliko gradskih naselja bez vode

VRANJE – Iz gradskog Vodovoda danas su najavili brojne intervencije i saniranje kvarova zbog kojih je nekoliko naselja danas  ostalo bez vode.

Zbog havarije u ulici Narodnog heroja,bezvode će biti potrošači u ovoj i okolnim ulicama. Radnici Vodovoda će raditi i na saniranju havarije u ulici Vase Smajevića, pa će bez vode biti potrošači u istoj ulicama od Cetinjske do Kozjačke.

I u drugom delu grada zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << radova na sanaciji havarija potrošači će ostati bez vode. Naime radovi se izvode u Radničkoj ulici, pa su bez vode potrošači u ulicama Mate Jerkovića sve do Motela.

Radnici će raditi i na otklanjanju havarije u ulici Augusta Cesarca i tu neće biti vode.

U gradskom Vodovodu nisu mogli da preciziraju do kada neće biti vode jer sene zna kada će radovi biti okončani.

Iz Vodovoda se preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.

Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.